Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Office Fikri Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki…

Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Office Fikri Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki…

Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Office Fikri Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki…

Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Office Fikri Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki… Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Office Fikri Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki…

BLOG

BLOG

Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Ofis Fikri

Müge Akbulut | Sizi CEO Gibi Hissettirecek Uygun Fiyatlı 11 Home-Ofis Fikri

Günümüz dijital çağında, artık her gün ofise gitmeye gerek yok; internete bağlı yaşamımız, neredeyse her yerden çalışmayı kolaylaştırıyor. Ofis hayatındaki gibi sürekli kesintiler olmadan, evden çalışarak daha fazlasını yapmak mümkün. Ama işte mesele şu: Home-ofisinizde ne kadar verimli olabilirsiniz? Yatağınızdan çalışmak sizi en başarılı ya da verimli yönetici-çalışan yapmaz. Sizi verimli yapacak olan kendinize ayrılmış, işlevsel bir ofis ortamıdır. Hemen gözünüz korkmasın. İşlevsel bir çalışma alanının çok fazla yer kaplaması gerekmez. Sadece birkaç metre kare ile  size ekstra üretkenlik kazandıracak bir masa alanı yaratabilirsiniz! Uzaktan çalışmayı denemeye hazır mısınız? Hemen bu uygun fiyatlı home-ofis dekorasyon fikirlerini deneyin, verimliliğinizi artırarak kendinizi CEO gibi hissedin!



1. Oval Şekilli Masa Deneyin

Home-ofisleri genellikle duvara bakan bir masaya sahip, bayat alanlar olarak düşünürüz. Ancak, masanız yerine oval bir yemek odası masası kullansanız ve alana dikkat çekici sanat eserleri serpiştirirseniz, nasıl olur ? Bu eski J.Crew ofisi, evden çalışarak bir gün geçirmek için mükemmel bir alan!



2. Boş Alanlarınızı Yeniden Şekillendirin

Home-ofisler söz konusu olduğunda, yeni bir alan yaratmanın illa bir sorun olması gerekmez. Bu Avustralya evinde, mutfakta küçük bir gömme köşe, raf alanı olan işlevsel bir home-ofis haline geldi. Home-ofis için başka bir harika yer ise kullanılmayan bir dolap olabilir!




3. Ruh Halleri ve Boya

Tabii ki, aydınlık bir home-ofise sahip olmak size enerji verebilir ancak koyu renkler de aynı şekilde modunuzu yükseltecektir. Duvarlarınızı ve tavanınızı koyu lacivert veya gri renkte boyamaya çalışın ve mekanı parlak bir Fars halısıyla sabitleyin.



4. Masanızı Merkeze Alın

Bir duvara bakmaktan veya çok sayıda toplantıya ev sahipliği yapmaktan yorulduysanız, masanızı odanın ortasına yerleştirmeyi deneyin. Charlie Ferrer'ın bu küçük tek yatak odalı dairesindeki çok işlevli masa, yemek alanını hem ofis hem de davetler için kullanılmasına olanak sağlıyor!



5. Ateşle Oynamak

Bütün bir odayı, home-ofise çevirmenize gerek yok. Bu oturma odasında, Studio DB bir çalışma alanı için oturma odasının yanındaki küçük bir alanı oydu ve ortaya bu harika tasarım çıktı. Bonus: Çalışırken ateşin yanında oturacaksınız!



6. Depolama Stili

Home-ofis için depolama her şeydir. Bu aydınlık alanda, işletme sahibi masayı pencereye bakacak şekilde döndürdü ve depolama alanını en üst düzeye çıkarmak için duvardan duvara düşük raf sistemini yerleştirdi. İyi organize edilmiş bir çalışma alanı tam da böyle olmalı!



7. Yemek Odasını Düşünün

Bir yemek odası bile rahat bir home-ofis fikri için mükemmel bir yer olabilir. Sadece boş duvar alanı bulun ve masalı bir raf ünitesi kurun. Mükemmel işlevsel bir çalışma alanına sahip olmak için sadece birkaç ayağa ihtiyacınız olacak.



8. Dışarı Bak

Motive olmak söz konusu olduğunda, manzara her şeydir. Bu Chelsea çatı katında Studio DB, Manhattan silüetine bakan bol miktarda depolama alanı olan özel bir masa alanı kurdu. Hiçbir şey bu görünümden daha iyi olamaz!



9. Pratik ve Şık bir Kilim düşünün

Artık hepimiz kendi dizüstü bilgisayarlarımıza sahip olduğumuza göre, kübik çalışma alanlarına ihtiyacımız kalmadı. Bir yemek masası ve onunla uyuşmayan sandalyeler kullanın. Gayri resmi bir çalışma alanı oluşturmak için çalışma alanınıza kablolarınızı gizleyecek ve odanın seviyesini yükseltecek şık bir kilim ekleyin!



10. Çift Masa Tekniğini Deneyin

Bu California evindeki iki çalışma masası sizi iki farklı alan sağlar. Duvar tarafında çalışmalarınızı yapabilirken odanın ortasındaki masada bambaşka bir alana sahip olursunuz. Bu şekilde, bilgisayarda olup olmadığınıza, toplantı yapmanıza veya alana ihtiyaç duyduğunuz yerde daha taktiksel bir şekilde çalışma alanınızı değiştirmek daha kolay olacaktır.



11. Midcentury Office Space git

Bu ilginç, rustik alanda, dar bir rafın altında oturan minimalist bir orta seviye masa mükemmel çalışma ortamı sağlar. Orta çağdaki masa sandalye, tüylü peluş ile ekstra rahat hale getirilir. Bu, zaman zaman evden çalışıyosanız ve çok fazla alanınız yoksa ideal bir kurulumdur.



Hazırsanız, Hadi Başlayalım O Zaman

Bizimle tanışmak ya da hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için aşağıdaki iletişim kanallarından bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU

Müge Akbulut